Penélope Cruz regizează primul ei scurtmetraj pentru Agent Provocateur

Penélope Cruz îşi face debutul regizoral cu un scurtmetraj realizat cu ocazia lansării noii ei linii de lenjerie L’Agent, pentru Agent Provocateur. În rolurile principale: Javier Bardem, Irina Shayk şi Mónica Cruz.

Penélope Cruz îşi face debutul regizoral cu un scurtmetraj realizat cu ocazia lansării noii ei linii de lenjerie L’Agent, pentru  Agent Provocateur. În rolurile principale: soţul ei, actorul Javier Bardem, modelul rus Irina Shayk şi Mónica Cruz, sora ei – cu care actriţa spaniolă a şi colaborat pentru realizarea colecţiei de lenjerie.

Scurtmetrajul a fost filmat în casa celor două surori Cruz din oraşul lor natal, Madrid. Şi pentru ca întregul clip să fie o adevărată afacere de familie, fratele celor două actriţe, Eduardo Cruz, a compus coloana sonoră iar mama celor trei, Encarna Sanchez, a fost şi ea prezentă pe platourile de filmare. Premiera clipului a avut loc aseară la hotelul Soho, în cadrul unui eveniment la care Penélope nu a fost prezentă şi asta pentru că actriţa a dat naştere unei fetiţe săptămâna trecută.

„A fost o experienţă cu adevărat personală, importantă şi foarte interesantă“, a declarat Cruz pentru WWD. „Cei de la Agent Provocateur mi-au dat mână liberă şi am putut să spun povestea exact aşa cum am vrut eu. Am folosit pentru acest film femei cu siluete diverse, un lucru important pentru mine pentru că am vrut să se ştie că această colecţie este pentru toate femeile. Am ales-o pe Irina, pentru că este o femeie plină de viaţă şi cu atât de multe femei prezente în campanie, am avut nevoie de cineva care chiar să atragă atenţia.“

Colecţia L’Agent, creată de Colecţia L’Agent, creată de Penélope şi Mónica Cruz pentru Agent Provocateur va fi dezvăluită pe 1 august şi tot de astăzi putem viziona scurtmetrajul plin de senzualitate regizat de Penélope. Iată-l în premieră!

Acesta este cel de-al doilea videoclip pentru Agent Provocateur în care apare Mónica Cruz. Ea a mai fost protagonista scurtmetrajului intitulat Wilhelmina: Show Your True Self în 2012.

Foto: Hepta