Penélope Cruz este din nou însărcinată

Unul dintre cele mai hot cupluri ale momentului, Penélope Cruz şi soţul ei, actorul Javier Bardem, aşteaptă cel de-al doilea copil, conform unor informaţii apărute în presa americană.

Unul dintre cele mai hot cupluri ale momentului, Penélope Cruz şi soţul ei, actorul Javier Bardem, aşteaptă cel de-al doilea copil, conform unor informaţii apărute în presa americană.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru postul de televiziune E! că Penélope Cruz ar fi însărcinată “în trei luni”.

Într-un interviu acordat revistei Vogue în 2011, Cruz povestea despre cât de mult îi place rolul de mamă. “Din prima secundă, simţi atât de multă dragoste”, spunea aceasta. “Este o experienţă revoluţionară. Acesta este cel mai bun mod de a o descrie. Te transformă total, într-o secundă. Natura este foarte înţeleaptă şi îţi dă nouă luni să te pregăteşti, dar în acel moment (al naşterii, n.r.), când vezi chipul acela, eşti transformat pentru totdeauna”, spunea actriţa în acel interviu citat de Mediafax. 

Penélope Cruz şi Javier Bardem şi-au început relaţia în timpul filmării peliculei “Vicki Cristina Barcelona”, în regia lui Woody Allen, pentru care Penélope a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. (Javier Bardem este şi el câştigător al unui Oscar, pentru rolul din “No country for old men”). Cei doi s-au căsătorit în iulie 2010 şi au împreună un băieţel, Leo Encinas, care s-a născut în ianuarie 2011. 

Şi sora lui Penélope, Monica, în vârstă de 35 de ani, aşteaptă un copil anul acesta. Top modelul a anunţat pe blogul său de pe site-ul ziarului El Pais, că a rămas însărcinată după ce a apelat la inseminare artificială, cu sperma unui donator anonim.

Intră in galeria foto pentru a admira cele mai hot ipostaze în care au fost susprinşi cei doi de-a lungul relaţiei lor, dar şi fotografii cu fiul lor, Leo.

Foto: Hepta

.