Organizatoarele turului de toamnă SkirtBike te provoacă la concurs

Femeile care pedalează reuşesc de fiecare dată să atragă atenţia. Ne-au demonstrat asta fetele de la Skirt Bike care au reuşit să pornească o adevărată mişcare urbană. Tot ele vor povesti, în Parcul Izvor, Istoria femeii pe bicicletă.

Trebuie sa recunoaştem că femeile care pedalează reuşesc de fiecare dată să atragă atenţia. Ne-au demonstrat acest lucru fetele de la Skirt Bike care au reuşit să pornească o adevărată mişcare urbană. Tot ele vor povesti în Parcul Izvor Istoria femeii pe bicicletă. La eveniment vor fi aduse  accesorii handmade. Toate cele 12 organizatoare ale evenimentului SkirtBike din ţară aşteaptă fete glam, posesoare ale unei biciclete chic,  la cortul de dezbateri pentru a pune la cale SkirtBike 2014.

De asemenea, duminică, 15 septembrie, are loc turul de toamnă SkirtBike, aşa că pregătiţi-vă  un outfit chic şi accesorii draguţe pentru bicicleta voastră.

CONCURS

Organizatorii SkirtBike caută 12 fete, care vor fi modele pentru o zi. Ele îşi vor prezenta bicicleta pe covorul rosu şi vor demonstra că se poate sa fii chic şi activă în acelaşi timp.

Totodată, cele 12 fete vor fi protagonistele unei sedinte de make-up profesional, precum şi a unei sedinte foto pentru a aparea în “Chic BikeFest Calendar 2014”.  

Vrei sa participi si tu? Iată ce trebuie sa faci:

–  Like  paginilor de Facebook: www.facebook.com/bikefestromania si  www.facebook.com/SkirtBike

– trimite în perioada 20 – 31  august, la adresa office@greenrevolution.ro un e-mail cu subiectul “Chic BIKEFEST Calendar” cu o fotografie care să te înfăţiseze intr-o tinuta chic pe bicicleta si datele tale de contact (nume, prenume, varsta, localitate, mail, telefon mobil)

Mecansim concurs:

– In perioada 1 -8 septembrie publicul poate vota fotografiile puse in concurs pe pagina de Facebook www.facebook/bikefestromania (ora 23:59).

– In perioada 1 -8 septembrie, fotografiile vor primi punctaje de la public si de la juriul competitiei;

– In data de 9 septembrie, Organizatorul va desemna cele 12 castigatoare si 10 rezerve.

– In perioada 9-10 septembrie (pana la orle 12.00) Organizatorul le va anunta pe participante, prin posta electrónica si telefon, ca au castigat competitia

– In perioada 11-13 septembrie, castigatoarele trebuie sa fie disponibile in Bucuresti pentru a li se oferi tinuta cu care vor aparea in calendar

– In data de 14 septembrie (interval orar 10.00-20.00), castigatoarele vor participa la o sesiune de make-up si un shooting foto, precum si la o defilare pe biciclete.

Participare:

– la concurs poate participa orice persoana de sex feminin, cu varsta de 18 ani implinita, incepand cu data de 19 august 2013

– fotografiile care un reprezinta in mod direct formatul detaliat mai sus un vor fi inscrise in competitie

– Fotografiile trebuie sa fie realizate in anul 2013

DESEMNAREA CASTIGATOARELOR

Desemnarea castigatoarelor va fi facuta in functie de numarul de voturi si de notele oferite de juriu.

Punctajul final va fi calculat din ponderile 40% votul publicului + 60% votul juriului (cate 10% pentru fiecare reprezentant)

– primele 12 participante cu fotografiile cu cele mai mari punctaje vor fi considerate castigatoare 

Juriul competitiei va fi format din :

– 1 make-up specialist Sephora

– 1 styling specialist H&M

– 1 fotograf Nikon

– 2 reprezentante Skirt Bike

– 1 reprezentant Green Revolution

PREMII

Premiile vor consta in:

–       Sesiune make-up profesional de la Sephora Romania, in cadrul Bike Fest 2013

–       Sesiune foto profesionala, in cadrul Bike Fest 2013

–       O tinuta H&M

–       Calendarul in forma finala printat (inmanat la sfarsitul anului 2013)

–       Fotografiile in format electronic (inmanate pana la sfarsitul anului 2013)

Daca vrei sa participi, citeste tot regulamentul si alatura-te sutelor de fete cochete pe bicicleta.