Nunta lui Kim şi Kanye: toate detaliile

Invitaţii, tururi private, rochii şi recitalul de la petrecere: vrem să ştim despre toate!

Petrecerea burlăciţei a avut deja loc, poza iconică în rochie de mireasă de pe coperta Vogue USA a făcut înconjurul lumii, aşa că diva mai aşteaptă doar să îşi unească destinul pentru totdeauna cu rapperul Kanye West.

GLAMOUR îţi aduce în premieră cele mai proaspete veşti despre nunta anului şi te ţine la curent cu toate zvonurile care par se înmulţesc cu fiecare oră!

Locaţia
Nunta celor doi va avea loc până la urmă… în Florenţa, la Fortăreaţa Belvedere, o clădire istorică din secolul al XVI-lea, care a fost închiriată pentru suma de 300.000 euro. Deşi iniţial Kim şi-ar fi dorit ca nunta să aibă loc în Palatul Versailles petrecerea în acest loc celebru le-a fost refuzată.

Invitaţii
De la 100 de invitaţi (numărul preconizat iniţial) lista celor care vor fi prezenţi la acest eveniment fastuos se pare că a crescut la nu mai puţin de 3.000 de invitaţi. Pentru aşa o desfăşurare de forţe au fost chemate chiar şi întăriri speciale: poliţia italiană va fi prezentă la faţa locului pentru a asigura protecţie miilor de invitaţi.

Atmosfera incendiară
Momentul magic în care Kanye West a cerut-o pe Kim Kardashian de soţie, s-a desfăşurat în timp ce pe fundal se auzeau versurile melodiei ei preferate: Young and Beautiful, Lana del Rey. Şi se pare că rapperul a convins-o pe misterioasa cântăreaţă să animeze petrecerea de sâmbătă. Însă Lana nu este primul nume pe lista cântăreţilor faimoşi care vor fi prezenţi la nuntă: se pare că Beyoncé şi Jay-Z ar fi şi ei antamaţi pentru fabuloasa sumă de 2 milioane de dolari.

Distracţia de dinaintea distracţiei
Valentino Garavani a organizat deja un brunch în onoarea mirilor la Chateau de Wideville, castelul din secolul al XVII-lea deţinut de celebrul designer. Khloe, Kourtney, Kylie, Kendall, Kris Jenner, Simon Huck, editorul Vogue Andre Leon Talley şi, desigur, celebrul designer participă chiar în aceste momente la acest brunch.

Alte zvonuri care au circulat în aceste zile?

Kim va înregistra nunta în secret. Probabilitate: 80%.
Chiar dacă diva ne-a asigurat prin intermediul Twitter-ului că nunta nu va fi difuzată în reality show-ul pe care îl are împreună cu familia sa (Keeping Up with the Kardashians), anumite surse ne asigură că s-a negociat clar asupra unui lucru: să existe măcar cinci camere care să surprindă momentele importante din acea zi. Încă nu putem să fim siguri, dar poate că mireasa Kim doreşte ca invitaţii să se simtă în largul lor şi nu ca şi cum ar face parte dintr-un scenariu bine pus la punct.

Gărzi de corp şi telefoane mobile pentru toţi invitaţii. Probabilitate: 90%.
Se pare că mirii vor să le asigure tot invitaţilor, inclusiv gărzi de corp şi şofer, astfel încât ei să se simtă VIP-uri. Mai mult, pentru a nu îi impinge pe cei dragi la a cheltui inutil cu activarea roaming-ului în timpul şederii, Kimye au cumpărat şi telefoane mobile, pentru a vorbi în reţeaua locală.

Intră în galeria foto şi vezi cele mai recente poze surprinse de paparazzi. 

Foto: Hepta