Nunta lui George Clooney: toate detaliile de culise

Este oficial: George Clooney nu mai este pe piaţa burlacilor de succes. Avocata Amal Alamuddin este cea care i-a furat inima şi care l-a făcut să renunţe în sfârşit la burlăcie. Cei doi s-au căsătorit în acest weekend, iar GLAMOUR îţi dă toate detaliile!

Nunta a avut loc în cadrul luxosului complex Aman Canal Grande din Veneţia,  iar cel care a oficiat cununia civilă a fost Walter Veltroni, fostul primar al Romei şi bun prieten al lui Clooney. Printre starurile prezente la nuntă s-au numărat Cindy Crawford, Anna Wintour, Bill Murray, Emily Blunt şi soţul ei, John Krasinski, Bono de la U2 şi Matt Damon. Drept cadou de nuntă, invitaţii au primit câte un iPod cu un playlist personalizat de George şi Amal. Marii absenţi au fost Brad Pitt şi Ben Affleck, cel din urmă fiind în plin turneu de promovare a noii sale peliculei, „Gone Girl”.

Rochia de mireasă purtată de mireasă a fost un alt subiect intens dezbătut. Chiar dacă numeroase publicaţii au pariat că Amal va alege o ţinută Alexander McQueen, se pare că doamna Clooney a purtat o rochie semnată Oscar de la Renta. „Eu şi George ne-am dorit o nuntă romantică şi elegantă, aşa că nu-mi pot imagina pe cineva mai capabil decât Oscar pentru a transpune o astfel de stare într-o rochie”, a povestit Amal. Iar aici puteţi să o vedeţi pe Amal în toiul probelor pentru rochia din dantelă Chantilly, chiar în atelierul lui Oscar de la Renta. La rândul său, George a arătat impecabil într-un costum Armani.

Şiiiii… aşteptarea a luat sfârşit: iată prima fotografie de la nunta celor doi, publicată pe coperta revistei People. Nu-i aşa că sunt minunaţi?

Ediţia americană a revistei Vogue a cumpărat drepturile de publicare a fotografiilor de la nunta actorului cu Amal Alamuddin (suma vehiculată ar fi de un milion de dolari, pe care cuplul o va dona în scop caritabil). Mai mult, potrivit Tmz, George a pus la cale un plan interesant pentru ca pozele făcute de cei prezenţi la nuntă să nu ajungă în presa: invitaţii au primit câte o cameră foto şi un cod unic pentru a accesa o bază de date cu toate imaginile, iar camerele foto au fost conectate la un sistem care a permis urmărirea lor. Astfel, dacă una dintre poze ar fi ajuns în altă parte decât în baza de date, actorul ar fi ştiut imediat cine este responsabil.

Cuplul a bifat şi câteva apariţii publice înainte de ziua cea mare, plimbându-se cu barca pe canalele veneţiene, spre bucuria turiştilor.

Iată şi primele fotografii cu George Clooney şi Amal Alamuddin (care a ales o rochie semnată Giambattista Valli pentru prima apariţie ca Mrs. Clooney) după nuntă, dar şi câteva imagini cu vedetele care au participat la eveniment.

 

Foto: Hepta

Adriana Matei
contact@misshypewit.com