Numele fetiţei lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West

Toate blogurile şi site-urile dedicate celebrităţilor s-au întrecut în a face presupuneri pe seama numelui copilului lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West. La ce nume… ieşit din tipare s-au oprit noii părinţi?

De pe 15 iunie, atunci când Kim Kardashian a născut o fetiţă perfect sănătoasă cu o lună înainte de termen, blogurile şi site-urile dedicate celebrităţilor s-au întrecut în a face presupuneri pe urma numelui copilului celui mai celebru cuplu american.

Va începe numele fetiţei cu litera K, asta ca să continue tradiţia familiei (în discuţii au intrat ca favorite nume precum Kaidence şi Kai)? Va fi Easton, un nume pe care Kim a declarat că îl adoră înainte de a afla sexul copilului? Atâtea presupuneri, un lucru cert: Kim a spus că vrea să păstreze secret numele copilului până când fetiţa se va naşte – cine ar fi crezut că se va ţine de cuvânt?!

Şi iată că momentul mult aşteptat a venit. Numele fetiţei este…

Zgomot de tobe….

North! 

Da, aţi citit bine, fetiţa lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West se va numi North West (cel puţin ştim că mititica va avea din plin simţul orientării, nu-i aşa?!) şi se pare că părinţii şi apropiaţii o vor alinta Nori.

Şi acum, e timpul pentru comentarii. Ce părere aveţi despre numele ales de Kim Kardashian şi Kanye West pentru fetiţa lor?

Vreţi să vă mai amuzaţi puţin? V-am pregătit un adevărat top al celor mai ciudate nume ale copiilor celebri. Vă şoptim doar atât, printre nominalizaţi se află Apple, Seven, Winter sau Ignatius.

Foto: Hepta