Nicole Kidman Big Little Lies

Nicole Kidman nu crede că va mai exista sezonul 3 din Big Little Lies

Șansele ca un al doilea sezon Big Little Lies să mă apară erau deosebit de mici, având în vedere că primul sezon era adaptat după romanul scriitoarei australiene Liane Moriarty în totalitate. În final însă, serialul s-a dovedit a fi un real succes iar o continuare a fost bine venită. A treia oară se pare că nu este cu noroc: într-un interviu pentru Variety, Nicole Kidman a declarat că va fi extrem de greu să se reunească toate actrițele pentru un nou sezon.

Sezonul 3 din Big Little Lies este foarte puțin probabil, conform lui Nicole Kidman

„Cred că va fi pur și simplu foarte dificil să reușim să aducem tot grupul împreună, dar ne-ar plăcea foarte mult să facem asta”, spunea Nicole Kidman.

Meryl Streep s-a arătat atât de entuziasmată de seria HBO încât s-a alăturat distribuției fără ca măcar să citească scenariul. „Bănuiesc că trebuie să mă alătur vouă, ne-a spus, iar nouă nu ne-a venit să credem. Atât de mult își dorea să ne susțină”, a mai povestit Kidman despre colega ei de platou.

Sezonul al doilea va fi regizat de către Andrea Arnold, care vine în locul lui Jean-Marc Vallée, câștigător al premiului Emmy pentru primul sezon Big Little Lies. Andrea Arnold a câștigat de trei ori Premiul Juriului la Festivalul de Film de la Cannes pentru „Red Road”, „Fish Tank” și „American Honey”, precum și un premiu Oscar pentru scurtmetrajul ei din 2005, „Wasp”.

Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling și Iain Armitage se alătură lui Nicole Kidman pentru cel de-al doilea sezon Big Little Lies. Printre noile apariții se numără Douglas Smith, Martin Donovan, Poorna Jagannathan și P.J.Byrne.

Serialul Big Little Lies se va reîntoarce anul viitor.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com