Ne-am îndrăgostit de viitoarea casă a protagonistei serialului Girls, Lena Dunham!

Dacă am putea avea orice apartament din lume… fix aşa ar arăta. Vă facem cunoştinţă cu viitorul penthouse din New York al Lenei Dunham!

Vă spunem doar atât: dacă am putea avea orice apartament din lume… ei bine, fix aşa ar arăta.

Vorbim despre penthouse-ul pe care protagonista serialului Girls, Lena Dunham, se pare că se pregăteşte să îl cumpere în Williamsburg, New York.

Proprietatea, în valoare de nu mai puţin de 4,45 milioane de dolari are 3.000 de metri pătraţi, trei dormitoare, un living gigant şi o terasă de nu mai puţin de  1.900 de metri pătraţi cu vedere către Manhattan, Brooklyn şi Queens.

Lena Dunham are 26 de ani, este scenaristă, regizoare şi protagonista serialului Girls, o producţie HBO. Ea a crescut în Tribeca, New York şi în prezent locuieşte într-o… garsonieră din Brooklyn Heights. Pe lângă succesul serialului, cu care a câştigat inclusiv un Glob de Aur anul acesta, Dunham şi-a vândut drepturile pentru prima ei carte de eseuri autobiografice (numită „Not That Kind of Girl: A Young Woman Tells You What She’s Learned“) pentru… 3,5 milioane de dolari.

V-am făcut curioase să aflaţi cum arată superbul penthouse? Aruncaţi un ochi în galeria noastră foto! Nu-i aşa că e absolut spectaculos?!