Meghan Markle și Prințul Harry au participat la o gală foarte specială pentru Regina Elisabeta

Meghan Markle și Prințul Harry au participat ieri la Gala Young Leaders Awards, organizată de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Ducesa de Sussex a fost ravisantă într-un deux piece Prada. 

Întors dintr-o vizită privată în Africa de Sud, Prințul Harry și soția sa și-au făcut din nou apariția împreună la un nou eveniment. De această dată a fost vorba de o gală organizată chiar de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Monarhul britanic a găzduit Gala Young Leaders Awards, o ceremonie anuală care recunoaște meritele celor care fac schimbări în diferite domenii, în Marea Britanie și în țările care fac parte din Commonwealth. Prințul Harry a fost numit ambasadorul organizației cu câteva săptămâni înainte de căsătoria cu Meghan Markle.

Meghan Markle Prințul Harry gală Regina Elisabeta

A fost pentru prima dată când Meghan a participat la această ceremonie și fost foarte elegantă într-un deux piece roz pudrat de la Prada. Ducesa și-a accesorizat ținuta cu un clutch din piele Prada și pantofi cu toc înalt din piele întoarsă de la Aquazzura Deneuve.

Punctul culminant al serii a fost discursul emoționant al Prințului Harry. Acesta a vorbit despre contribuțiile organizației în comunitate, dar nu a uitat să o includă și pe soția sa în discurs: „pot spune că ați rămas pe mâna mea. Eu, împreună cu soția mea Meghan, abia așteptăm să convocăm tineri de pe tot curpinsul Commonwealth-ului, să va auzim ideile, să lucrăm cu voi pentru a construi platforme pentru colaborare și pentru formarea parteneriatelor și să continuăm să ne întâlnim cu cât mai mulți dintre voi atunci când călătorim prin lume în numele familiei regale. Abia așteptăm să-i cunoaștem pe cât mai mulți dintre voi în seara aceasta – dar, de asemenea, sperăm ca într-o zi să vă vedem în acțiune în țara voastră“.

Meghan Markle Prințul Harry gală Regina Elisabeta

La eveniment a participat și David Beckham

Care sunt următoarele îndatoriri regale ale Ducelui și Ducesei de Sussex? La începutul lunii iulie, ei sunt așteptați în Dublin, iar în toamnă vor începe primul lor turneu regal – vor vizita Australia, Regatul Tonga și Noua Zeelandă.

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro