Meghan Markle participă la primul ei eveniment cu Regina Elisabeta!

Meghan Markle participă la primul ei eveniment cu Regina Elisabeta

Meghan Markle participă la primul ei eveniment cu Regina Elisabeta! Meghan Markle s-a întâlnit oficial pentru prima dată cu Regina cu ocazia sărbătorilor în cinstea Commonwealth-ului. În calitatea sa de lider simbolic a Commonwealth-ului de 53 de țări, Majestatea Sa a participat la un serviciu de celebrare de la Westminster Abbey, acompaniată de Prințul Charles, Ducesa de Cornwall, Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și logodnica sa. 

Pentru Markle, evenimentul a urmat la numai două săptămâni după ce s-a întâlnit pentru prima dată în mod oficial cu Ducele și Ducesa de Cambridge la Royal Foundation Forum. Fapt care arată cât de repede viitoarea ducesă se obișnuiește cu noua ei viațăca membru al familiei regale, și cum familia regală o întâmpină în lumea lor.

Prințul Harry și Meghan Markle au stat în timpul evenimentului în rândul din spatele Reginei, Prințul Philip, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Ducesa de Cambridge în timpul evenimentului. Cu această ocazie, Markle și Middleton au purtat haine în alb și albastru marin, precum și aceeași pantofi din piele întoarse, tot de culoarea albastru marin.

Markle a mai fost văzută alături de Regină cu ocazia slujbei din Ziua de Crăciun de la Biserica St Mary Magdalene din Sandringham. Această ieșire a marcat și fotografierea oficială pentru prima dată a protagonistei din serialul Suits cu Ducele și Ducesa de Cambridge. Markle s-a alăturat membrilor seniori ai familiei regale cu ocazia sărbătorilor de iarnă pe proprietatățile din Norfolk ale Majestății Sale.

Markle s-a întâlnit deja cu Regina de câteva ori înainte de a-și anunța logodna cu Prințul Harry în noiembrie. „E incredibil. A fost minunat să o întâlnesc prin ochii lui, să o văd din perspectiva lui, nu doar din cuvintele onorabile și respectul pe care îl are pentru ea ca monarh, dar și dragostea față de ea în rolul de bunică,” a spus ea într-un prim interviu cu logodnicul ei.

Credit Foto: Northfoto

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com