Matt LeBlanc dezvăluie motivul pentru care nu își dorește o reuniune Friends

Matt LeBlanc After dezvăluie motivul pentru care nu își dorește o reuniune Friends

Matt LeBlanc dezvăluie motivul pentru care nu își dorește o reuniune Friends. Actorul a spus că nu își dorește să facă parte dintr-o reuniune Friends: „ar fi mai bine ca oamenii să renunțe la idee”. Serialul s-a încheiat după 10 sezoane în 2004 și mai mulți fani au făcut inclusiv petiții pentru a se reîntoarce pe micile ecrane. 

După ce Jennifer Aniston a spus recent că o reuniune ar fi posibilă, fostul ei coleg de platou, LeBlanc, a vorbit despre această posibilitate la un radio australian pentru a înlătura speculațiile.

„Înțeleg că oamenii își doresc cu ardoare să vadă reuniunea asta,” a spus actorul, „însă serialul se încadrează într-o perioadă finită de timp a vieții personajelor respective, între 20 și 30.” LeBlanc – care a jucat unul dintre personajele iubite de mulți, Joey Tribbiani, și momentan e gazda show-ului Top Gear – a mai adăugat: „Vreți să vedeți ce mai fac personajele acum? Cred că acum e mai mult o situație de genul cartea bate filmul. Ce-și imaginează lumea că fac ei acum funcționează mai bine decât ceea ce ar trebui să apară în reuniunea respectivă.”

„Nu cred că vrea nimeni să-l vadă pe Joey făcându-și o colonoscopie. Cred că e mai bine dacă oamenii ar renunța pur și simplu la idee.”

Marta Kauffman, co-creatoarea serialul, a mai precizat înainte că nu va exista o versiune cinematografică a unei reuniuni Friends. 

„Nu va exista niciodată o reuniune Friends,” a spus în 2016. „Friends e despre perioada aia din viață când prietenii tăi sunt familia ta și odată ce ai o familie, nu mai e nevoie de un serial care să-ți arate asta.”

De curând, Friends a fost criticat de către cei care s-au uitat la el, numindu-l „sexist”, „homofob” și „problematic”. Criticile la adresa umorului folosit în serial vin după ce Friends a început să fie difuzat de Netflix.

Tags:
Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com