lui Frances McDormand era să i se fure Oscarul

Lui Frances McDormand era să i se fure Oscarul!

The Governors Bal e unul dintre cele mai exclusive locuri din Hollywood în seara Oscarurilor; este vorba de after-party-ul oficial al ceremoniei decernării premiilor Oscar, imediat după ceremonie, iar la aceasta participă orice persoană importantă la care v-ați putea gândi. Având în vedere aceste lucruri, e și un paradis pentru hoți și alte mișmașuri, iar lui Frances McDormand era să i se fure Oscarul acum două seri.

O purtătoare de cuvânt a poliției din Los Angeles citată de către The Hollywood Reporter a spus că Terry Bryant, un bărbat de 47 de ani, a fost arestat fiind suspectat de furt după ce ar fi sustras statueta de la Governors Ball. În timp ce citiți acestea, Bryant rămâne în închisoare cu o cauțiune de $20,000. Un reprezentat de-ai lui McDormand nu a răspuns cererii celor de la The Hollywood Reporter pentru comentarii.

Discursul de acceptare a premiului Oscar a fost unul dintre momentele principale ale serii de duminică. În timp ce-și accepta premiul pentru rolul ei din filmul regizat de Martin McDonagh, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, actrița a invitat fiecare femeie nominalizată la orice categorie a premiilor din sala Dolby să se ridice în picioare în semn de solidaritate. Ulterior a implorat industria să nu mai neglijeze talentele feminine și să-și schimbe drastic atitudinea față de inegalitatea cauzată de diferențele de gen. „Cu toate avem povești ce merită spuse și proiecte care au nevoie de finanțare,” a afirmat actrița. „Nu ne vorbiți despre ele în seara asta la petrecere. Invitați-ne în birourile voastre peste câteva zile, sau puteți veni voi în ale noastre – cum vă convine – și vă vom povesti totul despre ele.”

Discursul lui McDormand, mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=-86vgvZGMs4

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com