Lindsay Lohan admite: “Eu sunt cel mai mare duşman al meu!”

După trei luni petrecute la dezintoxicare, Lindsay Lohan a acordat un interviu în exclusivitate pentru Oprah Winfrey. Pe parcursul discuţiei, aceasta a recunoscut problemele legate de dependenţa de alcool şi droguri şi a acceptat să vorbească despre ele.

După trei luni petrecute la dezintoxicare, Lindsay Lohan a acordat un interviu în exclusivitate pentru Oprah Winfrey. Pe parcursul discuţiei, aceasta a recunoscut problemele legate de dependenţa de alcool şi droguri şi a acceptat să vorbească despre ele. Vedeta a anunţat încă dinainte să intre la cura de dezintoxicare că, la întoarcere, va acorda un interviu în exclusivitate pentru binecunoscuta şi îndrăgita Oprah. Întâlnirea a avut loc la doar patru zile după ce fostul star Disney  a părăsit clinica de dezintoxicare, iar interviul a fost difuzat aseară în Statele Unite.

Relaxată în faţa camerelor de luat vederi şi într-o formă de zile mari, actriţa a dezbătut alături de Oprah pe marginea temei legate de reîntoarcerea sa la viaţa reală: “Această perioadă chiar mi-a făcut bine; adică, au fost trei luni în care am stat complet izolată, iar acum am o senzaţie uşor ciudată, aceea de reîntoarcerea la realitate. Însă sunt extrem de încrezătoare în propriile mele forţe!”

Nimeni nu se aştepta însă la declaraţia lui Lindsay. Este ştiut faptul că vedeta nu a recunoscut vreodată că ar avea probleme cu dependenţa de alcool şi droguri, însă de data aceasta, declaraţia ei aproape că a şocat: “Da, recunosc că am fost dependentă.  Cândva, asta era singurul mod de a scăpa de problemele ce se adunau mereu şi mereu. Am încercat cocaina cu alcoolul, însă nu mai mult de 10 sau 15 ori. Şi nu, nu m-am simţit niciodată bine a doua zi, iar asta mă împingea să consum şi mai mult alcool. Totul se întâmpla seara. Oamenii aveau, eu consumam… dar niciodată nu mi-am injectat nimic! […]  pot spune că am trăit atât de multe vieţi într-una singură, încât mi-e suficient pentru totdeauna. Eu sunt cel mai mare duşmam al meu, iar asta am ştiut-o dintotdeauna!”, concluzionează actriţa.

Scăpată din ghearele acestei slăbiciuni şi vindecată de proprii demoni, Lohan a avut puterea să recunoască că a fost dependentă şi de Adderall  (un medicament recomandat persoanelor cu deficit de atenţie pe care se pare că îl lua în mod repetat), iar acum tot ce ia sunt simple vitamine: “Tot ceea ce-mi doresc în acest moment este să pot face din nou lucrurile care cândva mă făceau fericită. Să îmi amintesc ce înseamnă să munceşti din greu, să pot reveni şi să mă concentez pentru a-mi continua drumul pe care pornisem înainte să mă rătăcesc… Îmi doresc din toată inima să recâştig încrederea oamenilor în ceea ce priveşte profesionalismul meu, pe care, momentan, aceştia îl privesc cu scepticism. Detest eticheta de <tânără stea cu probleme>… Nu spre asta aspir!”  s-a grăbit să adauge Lindsay.

Şi dacă tot discutau despre decăderea actriţei, Oprah a deschis şi subiectul arestării şi al timpului petrecut în închisoare pe care, tânăra Lindsay l-a abordat cu ochii în lacrimi: “Trăind într-un haos neîntrerupt în care, aparent, mă complăceam, o parte din mine a ştiut că ar fi bine să merg în închisoare. Pur şi simplu devenisem inconştientă şi pierdusem controlul. Totul, până la urmă, a dus  la pacea interioară pe care o resimt acum.”

În final, ar fi bine să reamintim faptul că actriţa a acceptat să ofere acest interviu în exclusivitate contra unui contract de două milioane de dolari şi că, în plus, va fi protagonista unui docu-reality despre revenirea acesteia din închisoare.