Kristen Stewart şi Robert Pattinson, împăcare de Crăciun?

Crăciunul pare să-l fi înduioşat pe Robert Pattinson. Cel puţin, asta susţin cei de la Entertainment Wise, care ne asigură că actorul a invitat-o pe Kristen Stewart să îşi petreacă sărbătorile alături de el şi familia sa în Londra. Să fie aceasta a doua împăcare a controversatului cuplu?

Odată cu începutul verii anului 2012, când actriţa a fost surprinsă în timp ce-l săruta pe regizorul filmului Snow white and the Huntsman, Rupert Sanders, relaţia dintre Rob şi Kristen a început să se destrame.

Cu toate acestea, la premiera peliculei The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, părea că cei doi au decis să-şi mai dea o şansă, iar certurile dintre ei urmau să fie de domeniul trecutului. Asta până în momentul în care actorul a părăsit casa lor din Los Angeles.

În timp ce Kristen părea că se concentrează mai mult pe cariera ei, tabloidele susţineau că Rob are mai multe idile romantice (niciuna dintre ele însă nu a fost confirmată): cu Riley Keough, Dylan – fiica lui Sean Penn, sau chiar Katy Perry. Se pare că cea mai mare dorinţă a lui de Crăciun este să o recupereze pe Kristen, asta dacă zvonurile sunt în totalitate adevărate. Actorul ar fi invitat-o să petreacă ajunul sărbătorii în Londra, pentru a continua cu o vacanţă romantică pe Valea Loarei şi Paris. Wow! Ar fi, conform sursei apropiate cuplului citată de Entertainment Wise, momentul perfect de relaxare de care ce doi ar avea nevoie pentru un nou început.

Riley Keough, Dylan Penn şi Katy Perry

Nu ştim încă dacă ea a acceptat propunerea lui Robert, dar se pare că este încântată că marea ei iubire a decis să reia contactul. În orice caz, vom fi atenţi la fiecare mişcare de pe străzile londoneze de acest Crăciun.

Foto: Hepta