kim-kardashian-si-kanye-west-isi-intampina-cel-de-al-treilea-copil

Kim Kardashian și Kanye West au făcut public numele celui de-al treilea copil

Zilele trecute, celebrul cuplu Kim Kardashian și Kanye West și-au întâmpinat cel de-al treilea copil, iar dacă entuziasmul unei astfel de vești nu era de ajuns, am aflat și numele pe care îl va avea nou-născutul! Faceți cunoștiință așadar cu… Chicago West!

Inspirația pentru numele fetiței lor nou-născute a venit de la orașul natal al rapperului. Kim Kardashian a confirmat știrea pe site-ul ei personal și a adăgat că i se va spune „Chi”, pronunțat „Shy”.

Forfota din jurul numelui nu a întârziat să apară. Fanii au început să caute cele mai mici detalii și indicii din postările lui Kim Kardashian, în speranța că vor ghici adevăratul nume. De la Louis Vitton, LV, Louis, Vitton, Kinvara, East, South, la Ivanka, Koala, Kobra și alte minunății, social media a roit cu variante (necâștigătoare).

kanye-west-kim-kardashian-copii

Parcă ieri am aflat că cei doi vor avea încă un copil, al cărui sex l-a dezvălui Kim Kardashian în cadrul emisiunii The Ellen Degeneres Show. 

Anul trecut, în noul sezon Keeping up with the Kardashians, Kim a vorbit despre faptul că va avea un al treilea copil iar acesta va fi adus pe lume cu ajutorul unei mame-surogat. Ulterior a explicat și de ce a ales o mamă-surogat, o modalitate la care mai multe celebrități au apelat de-a lungul timpului.

Se pare că familia Kardashian se va mări, fiindcă veștile că atât Kyle Jenner, cât și Kloe sunt însărcinate, au venit una dupa cealaltă.

Ne bucurăm pentru Kim și Kanye și abia așteptăm primele fotografii cu micuța Chi!

 

Foto: Hepta / Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com