Keira Knightley o va întruchipa pe Coco Chanel

Celebra actriţă britanică o va întruchipa pe iconica Coco Chanel într-un viitor scurtmetraj regizat de Karl Lagerfeld.

Am văzut-o pe Audrey Tautou dându-i viaţă celebrei Coco Chanel în pelicula „Coco avant Chanel“; acum este rândul unei alte actriţe talentate să o întruchipeze pe cea mai cunoscută şi mai vizionară creatoare de modă a tuturor timpurilor! Keira Knightley o va întruchipa pe Coco Chanel într-un nou film regizat de Karl Lagerfeld cu ocazia celebrării a 100 de ani de la deschiderea primului magazin Chanel în orăşelul Deauville din Franţa.

Keira nu este deloc o alegere întâmplătoare: actriţa este imaginea campaniei parfumului Coco Mademoiselle, o campanie interzisă în Marea Britanie, fiind considerată prea îndrăzneaţă. Clipul publicitar îl puteţi vedea mai jos.

Scurtmetrajul va fi proiectat în premieră la începutul lunii mai, la Singapore, acolo unde va avea loc lansarea noii colecţiie Chanel Cruise Collection. Distribuţia scurtmetrajului le mai include pe Clotilde Hesme, în rolul mătuşii lui Coco, Adrienne, modelul Stella Tennant, muza lui Lagerfeld, Tallulah Harlech şi micul protejat al designerului, copilul Hudson Kroenig.

În galeria foto trecem în revistă cele mai frumoase ţinute purtate de Keira Knightley iar mai jos iată imagini şi în avanpremieră scurtmetrajul!

Foto: Hepta

 

.