Kate şi William, primul Crăciun alături de Prinţul George

Se apropie primul Crăciun al Prinţului George, aşa că o lume întreagă se întreabă unde îşi vor petrece sărbătorile Prinţul şi Prinţesa de Cambridge alături de bebeluşul regal. Avem toate detaliile.

Se apropie primul Crăciun al Prinţului George, aşa că o lume întreagă se întreabă unde îşi vor petrece sărbătorile Prinţul şi Prinţesa de Cambridge alături de bebeluşul regal. Avem toate detaliile.

Va fi un Crăciun plin pentru Ducesa de Cambridge, Prinţul William şi micuţul George! Familia regală se pregăteşte să îşi petreacă sărbătorile la rezidenţa familiei regale britanice din Sandringham, situată în Norfolk, în apropiere de Cambridge. Se pare că Regina este mai mult decât încântată de alegerea celor doi, asta ca să nu mai vorbim despre locuitorii oraşului Sandringham. În fiecare an, în dimineaţa de Crăciun, sute de admiratori ai familiei regale se adună în faţa bisericii Sf. Maria Magdalena pentru a ura „bun venit“ familiei regale, iar anul acesta se aşteaptă ca numărul lor să crească semnificativ. „Toată lumea speră ca William şi Kate să îl aducă pe George aici. Ar trebui să fie un prim Crăciun foarte special“, a spus o sursă apropiată familiei regale.

Ducele şi Ducesa de Cambridge vor ajunge la reşedinţa de la Sandringham în Ajunul Crăciunului: în jurul orei 16:00 vor lua ceaiul şi vor deschide cadourile alături de întreaga familie regală. În ziua de Crăciun, ei vor merge la biserică şi vor lua tradiţionala masă de Crăciun, urmând să participe la o partidă de vânătoare organizată în mod tradiţional de Ducele de Edinburgh.

Apoi, William şi Kate se vor îndrepta către casa părinţilor ei din Bucklebury. Va fi primul Crăciun al familiei Middleton în noua casă cumpărată de aceştia pentru nu mai puţin de 7,3 milioane de dolari. De altfel, Carole Middleton, mama lui Kate, a fost văzută făcând provizii săptămâna trecută şi chiar cumpărând cadouri pentru Prinţul George în celebrul magazin Peter Jones, dar şi achiziţionând… mai multe seturi de boxeri Calvin Klein. Ne întrebăm: pentru cine să fie oare?