Kate Middleton şi zvonurile despre naşterea moştenitorului regal

Pe măsură ce naşterea moştenitorului tronului britanic se apropie, zvonurile din presa britanică au luat-o razna. În fiecare zi apar noi mărturii şi informaţii care vizează momentul în care Kate Middleton va deveni mămică.

Pe măsură ce naşterea moştenitorului tronului britanic se apropie, zvonurile din presa britanică au luat-o razna. În fiecare zi apar noi mărturii şi informaţii care vizează momentul în care Kate Middleton va deveni mămică. GLAMOUR vă prezintă principalele gossip-uri din jurul naşterii regale publicate de jurnalişti.

  • Este posibil ca Ducesa de Cambridge să nască mai devreme. Chiar dacă aceasta şi-a programat naşterea pe 11 iulie, există zvonuri potrivit cărora data exactă ar fi miercuri, cu o zi mai devreme.
  • Kate Middleton are la dispoziţie un elicopter în standby, care o poate transporta la spital în orice moment doreşte. Ăsta da tratament regal!
  • Ducesa va asculta Bruno Mars în sala de naştere. Din playlist-ul acesteia nu vor lipsi nici Calvin Harris, Of Monsters and Men sau muzica clasică.
  • Copilul lui Kate şi William va primi titlul de “Prinţ/Prinţesă de Cambridge”.
  • Kate Middleton va naşte într-un salon de lux al spitalului St. Mary din vestul Londrei, unde o zi de internare costă peste 5000 de lire sterline.
  • Gurile rele susţin că Ducesa i-a cerut surorii sale, Pippa Middleton, să fie mai discretă şi să nu mai acapereze întreaga atenţie. Zvonul este complet neverosimil dacă stăm să ne gândim că Pippa a lăsat-o mai moale cu petrecerile în ultima vreme, iar Kate are lucruri mai importante pe cap acum.
  • Soţia Prinţului William a pregătit două camere pentru bebeluş: una la ea acasă şi una la părinţii ei.
  • Din categoria zvonurile răutăcioase face parte şi cel potrivit căruia Lady Camilla, soţia Prinţului Charles, i-ar fi spus lui Kate că William o va înşela de îndată ce va naşte. Se pare că în Marea Britanie, mitul mamei vitrege este în continuare valabil.

În prezent, doar numele şi sexul copilului regal au rămas un mister, dar şi aceste curiozităţi vor fi aflate în următoarele zile. Până atunci însă, care dintre zvonurile de mai sus vi se par adevărate şi care nu?