Kanye West, declaraţii în premieră despre relaţia lui cu Kim Kardashian

Kanye West era îndrăgostit de Kim Kardashian înainte să o cunoască! De curând, rapperul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni radio că s-a îndrăgostit de Kim în urmă cu şapte ani, când a văzut o fotografie cu ea şi Paris Hilton.

Sunt împreună din aprilie 2012, iar luna aceasta Kanye West şi Kim Kardashian şi-au anunţat logodna. Însă, de curând, rapperul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni radio că s-a îndrăgostit de Kim în urmă cu şapte ani, când a văzut o fotografie cu ea şi Paris Hilton. „Pur şi simplu am ştiut că trebuie să fie a mea“, a declarat acesta. La scurt timp, cei doi s-au cunoscut şi au devenit foarte buni prieteni, însă relaţia lor romantică a început abia anul trecut.

Kanye West şi Kim Kardashian au împreună o fetiţă de doar câteva luni, North West, pe care o alintă Nori. Deşi sunt entuziasmaţi de planurile pentru nuntă, aceştia s-au dovedit precauţi şi au hotărât să semneze un contract prenupţial şi să îşi separe bunurile. Mai mult, Kim a declarat că, după nuntă, va purta şi numele de familie al lui Kanye, urmând să devină Kim Kardashian West.

Foto: Hepta