Kaley Cuoco i-a furat inima lui Henry Cavill!

Te întrebai de cine e îndrăgostit Superman? Paparazzi au surprins noua idilă a lui Henry Cavill, iar norocoasa este nimeni alta decât Kaley Cuoco, protagonista serialului „The Big Bang Theory“.

De la apariţia pe marile ecrane ale celui mai nou film din seria Superman, Man of Steel, toată lumea se întreabă cine i-a furat inima frumuşelului Henry Cavill.

După o relaţie de 10 luni cu actriţa Gina Carano, actorul de 30 de ani, cunoscut şi pentru rolurile din serialul The Tudors, filmele Immortals, Stardust sau The Cold Light of Day, a făcut o nouă cucerire (desigur pe lângă cele sute de mii de fane care au stat cu sufletul la gură urmărind secvenţa – prea scurtă! – în care îşi dezvăluie pectoralii în Man of Steel. PS: Ne aşteptam la mai mult, Henry!).

Norocoasa este nimeni alta decât… Kaley Cuoco, protagonista serialului The Big Bang Theory.

Zvonurile au început să apară după ce Cuoco a postat pe profilul de Twitter o poză cu ea şi posterul de la Man of Steel şi un mesaj prin care îşi invita fanii să vizioneze pelicula. „E fantastică din toate punctele de vedere“, a scris ea.

Printre foştii iubiţi ai lui Kaley Cuoco se numără Josh Lazie Resnik şi colegul ei de platou, Johnny Galecki: cei doi şi-au ţinut relaţia de doi ani secretă.

The Big Bang Theory

Foto: Northfoto