Jennifer Lawrence vorbește despre filmarea scenelor nud din Red Sparrow

Jennifer Lawrence vorbește despre filmarea scenelor nud din Red Sparrow

Într-unul dintre cele ma provocative roluri de până acum, Jennifer Lawrence ajunge pe marile ecrane în această zi de joi în mult anticipatul thriller „Red Sparrow”. Jennifer Lawrence vorbește despre filmarea scenelor nud din Red Sparrow.

Actrița a ieșit din zona ei de confort pentru filmările peliculei, care evoluează în jurul sexului, violenței și manipulării psihologice – ceea ce a însemnat și filmarea multor scene nud. Lawrence a spus că decizia de a-și asuma rolul nu a fost ușoară, însă într-un final a lăsat-o cu un puternic simțământ de emancipare feminină.

Într-un interviu recent cu Sunrise, posesoara unui Oscar a vorbit deschis despre cum a fost să filmeze acest film complet dezbrăcată, o perspectivă sensibilă pentru Lawrence, având în vedere scandalul ei traumatizant cu pozele ei nud care au ajuns pe rețelele de socializare după ce conturile personale ale actriței au fost hack-uite în 2014.

„A trebuit să mă gândesc îndelung la asta înainte de a accepta rolul, evident,” a explicat J. Law. „Pentru că nu puteam să accept rolul ca după să zic că nu putem folosi scenele respective.”

Interesul ei față de scenariul filmului Red Sparrow a făcut-o să ia decizia de a participa – iar asta a dus-o în hainele spionului rus, Dominika Egorova, poziție din care a confruntat obstacolul de a se găsi dezbrăcată în fața camerelor. Din fericire, Lawrence a vorbit despre echipa din spatele filmului, numind-o ajutorul ei primar pentru a filma acele scene pline din punct de vedere emoțional și a le înlesni.

„Toată lumea s-a chinuit să se asigure că mă simt confortabil,” a povestit Lawerence. „Nu numai confortabil, m-au făcut să mă simt de parcă aveam haine pe mine.” a continuat ea amuzantă. „Până într-un punct aproape periculos în care mă prindeau vorbind cu cineva și mă întrebau dacă vreau să-mi pun ceva pe mine.”

„Îmi dau seama că este o diferență între consimțământ și a nu consimți,” a explicat J. Law. „Mi-am făcut apariția în prima zi, am filmat scenele, și m-am simțit mult mai puternică. Am simțit că mi s-a furat ceva, l-am luat înapoi, iar acum îl folosesc în arta mea.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com