Jennifer Lawrence va produce un serial despre mișcarea #MeToo

Jennifer Lawrence va produce un serial despre mișcarea #MeToo

Jennifer Lawrence va produce un serial despre mișcarea #MeToo! Jennifer Lawrence a anunțat recent că își va lua un an liber de la actorie pentru a se concentra pe activism. Însă asta nu înseamnă că va părăsi industria divertismentului cu totul, din moment ce The Hollywood Reporter au dezvăluit recent că Lawrence va lucra la o nouă serie documentară despre mișcarea #MeToo.

Conform spuselor celor de la The Hollywood Reporter, în timpul discuției lui Lawrence de la The Wing Soho de vineri, i-a scăpat că a făcut echipă cu fosta prezentatoare E!News Catt Sadler pentru un nou proiect ce implică realizarea unui serial. Când a fost rugată să dea mai multe detalii, Lawrence a mărturisit că „nu trebuia să anunț asta, dar o fac oricum.”

O sursă a declarat pentru publicație că serialul lui Lawrence și Sadler se va concentra mai mult pe mișcarea #MeToo, Time’s Up și imporanța conversațiilor ce au în centru diferențele de gen care au loc în Hollywood, cât și în jurul lumii.

Lawrence a susținut-o pe Sadler când a fost anunțat că gazda E!News a părăsit rețeaua TV după ce a aflat că salariul ei era mai mic decât al colegului ei Jason Kennedy.

Într-un interviu anterior cu The Hollywood Reporter, Sadler a dezvăluit următoarele:

Jennifer Lawrence mi-a devenit o prietenă adevărată – ba chiar o eroină de-ale mele, serios. Înainte de a-mi trăi propriile experiențe, vocea ei a fost mereu una ce inspira forță pentru mine, una pe care am admirat-o mereu, de altfel. S-o am alături de mine, de partea mea – mi-e greu să exprim în cuvinte acest sentiment, sincer.

Chiar săptămâna trecută, Lawrence a anunțat că va lua o pauză de a mai face filme ca să lucreze cu organizația Represent.Us. Despre noua aventură Lawrence a vorbit cu Entertainment Tonight: „Voi face parte din organizația Represent.Us… vom încerca să implicăm tineretul în activități politice la nivel local.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com