Jennifer Lawrence va lua o pauză de la actorie

Jennifer Lawrence va lua o pauză de la actorie

Jennifer Lawrence va lua o pauză de la actorie. Nu e prima dată când Jennifer Lawrence se joacă cu emoțiile noastre când vine vorba de performanțele ei și activitatea din industrie: actrița premiată cu Oscar, care în 2018 are deja două filme uriașe ce urmează să fie lansate, a mai jurat înainte că-și va lua timp liber – însă se întoarce constant pe marile ecrane ca să ne uimească de fiecare dată. De această dată însă e cât se poate de serioasă: a vorbit cu Entertainment Tonight și a declarat că plănuiește să-și ia liber anul următor pentru a se concentra pe activități caritabile, dar și cu tentă politică.

Ultima dată când am auzit-o spunând acest lucru era în noiembrie când a declarat pentru Elle că vrea să-și cumpere o fermă și să mulgă capre. Înainte de asta, a glumit în timpul emisiunii Today în septembrie că vrea să scape din Hollywood pentru a se concentra pe olărit. Bineînțeles, dacă ești Jennifer Lawrence, poți face cam tot ce vrei tu.

Vorbind serios acu, Lawrence a subliniat faptul că vrea să-și rezerve mai mult din timpul ei liber muncii sale cu Represent.Us, un ONG anti-corupție nonprofit la nivel local. Recent a făcut o surpriză unui grup de elevi de liceu din Ohio, apărând în timpul unei conversații despre activism și politică de la ei de la școală.

„Îmi voi lua liber anul viitor,” a spus Lawrence pentru ET. „Voi lucra cu o organizație care face parte din Represent.Us… vom încerca să implicăm elevii de liceu în politica de nivel local.”

„Nu are nicio legătură cu politica partizană,” a continuat actrița. „E vorba de activități politice anti-corupție, adoptarea de legi care pot preveni corupția și ne pot repara democarația.”

Frunzărind prin pagina ei de IMDB, pe listă apar mai bine de opt proiecte „anunțate” pentru următorul an – pe unul dintre care se pare că îl va regiza. Deși s-ar putea ca acestea să aibă loc sau nu în viitor, clar își încarcă farfuria pentru când va reveni de la îndreptarea problemelor democrației țării.

Proiectul care iese în evidență este “Untitled Jennifer Lawrence/Amy Schumer Project,” cu o intrigă încă necunoscută, însă descrisă ca o „comedie cu și despre surori”. Hai totuși să derulăm timpul pe repede înainte până la lansare.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com