Jennifer Lawrence şi Chris Martin: noul cuplu surpriză de la Hollywood?

UPDATE: După o relație de patru luni, Chris Martin și Jennifer Lawrence și-au spus Adio. O sursă din anturajul actriței a declarat pentru revista People că Jennifer a fost cea care a rupt relația. Chris Martin și Jennifer Lawrence au fost destul de discreți în ceea ce privește relația lor de iubire. Până acum, niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație și nu au fost văzuți de prea multe ori împreună, în afară de câteva evenimente ale formației Coldplay și un concert Kings of Leon.

Viaţa sentimentală a lui Jennifer Lawrence este în acest moment atât de complicată, încât abia putem ţine pasul cu ea.

Actriţa s-a despărţit de prietenul ei, Nicholas Hoult, iar zvonurile cu privire la motivele despărţirii lor nu au încetat să apară. În această ecuaţie a apărut şi numele lui Kristen Stewart, care a fost fotografiată alături de Nick Hoult într-un restaurant din Tokyo, unde cei doi filmează pentru pelicula Equals. Presa internaţională s-a grăbit să speculeze că, din nou, Kristen este motivul destrămării unul cuplu, însă totul a fost doar un simplu zvon.

La rândul ei, Jennifer Lawrence se reface după despărţirea de Nicholas Hoult… în braţele solistului Coldplay, Chris Martin, spun ziarele de scandal. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui concert Coldplay din Londra şi de atunci petrec foarte mult timp împreună.

Chris Martin şi soţia lui, Gwyneth Paltrow, au anunţat în luna martie a acestui an că mariajul lor a luat sfârşit, fiind, în prezent, în plin proces de divorţ. Deşi au luat-o pe drumuri diferite, au rămas buni prieteni, mai ales că au doi copii împreună, de zece, respectiv opt ani. Iar dacă Chris Martin s-a cuplat cu mai tânăra Jennifer Lawrence, Gwyneth îşi acordă o nouă şansă cu producătorul executiv al serialului Glee, Brad Falchuk.

Foto: Guliver / Splash News

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro