james-franco-fost-sters-digital-de-pe-coperta-editiei-hollywood-revistei-vanity-fair

James Franco a fost șters digital de pe coperta ediției Hollywood a revistei Vanity Fair

Când este dezvăluită coperta ediției anuale Hollywood a revistei Vanity Fair, întotdeauna se pornesc discuțiile pe tema cine este inclus și cine nu – și dacă este o reprezentare corectă a Hollywood-ului. Discuțiile din online din acest an s-au axat pe cel de-al treilea picior al lui Reese Witherspoon (aparent) și cea de-a treia mâna a lui Oprah. Pe copertă mai sunt și Nicole Kidman, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Michael Shannon, Jessica Chastain, Claire Foy, Harrison Ford, Gal Gadot, Robert DeNiro, și fostul editor-șef Vanity Fair Graydon Carter. S-au făcut ajustări? James Franco a fost șters digital de pe coperta ediției Hollywood a revistei Vanity Fair.

Acum cei de la The Hollywood Reporter au descoperit că pe copertă mai trebuia să se regăsească un actor: James Franco. Mai multe surse au confirmat că Franco a participat într-adevăr la o ședință foto cu Annie Lebowitz și a oferit un interviu revistei, însă după a fost șters digital în lumina recentelor acuzații de abuz sexual. Conform spuselor celor de la THR, pozele sunt de obicei făcute în grupuri mici și combinate tot în format digital, ceea ce a înlesnit procesul de ștergere. Cu toate acestea, e destul de rar să schimbe o imagine de copertă pe ultima sută de metri. Deși încă nu se știe când a fost făcută decizia, Vanity Fair a confirmat zvonurile cu următoarea declarație: „Am decis să nu-l includem pe James Franco pe coperta ediției Hollywood odată ce am aflat de acuzațiile aduse la adresa sa.”

James Franco a apărut recent în emisiunea lui Seth Meyers, unde a spus următoarele:

Am propria mea versiune a poveștii, însă cred că acești oameni au fost slab reprezentați, mai ales în încercarea de a-și face auzite experiențele, așa că voi renunța să dau o declarație și să-mi spun părerea pentru că oamenii merită să aibă un cuvânt de spus. Dacă va trebui să suport mai multe lovituri în schimb o voi face oricum. Atât de mult cred în ea.

Încă consecințele acuzațiilor aduse la adresa sa încă se fac simțite, iar acest ultim exemplu arată că mișcările #MeToo și Time’s Up nu vor lua o pauză prea curând.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com