Invitaţie la visare cu expoziţia Ştefan Câlţia

Fă-ţi timp pentru o vizită la AnnArt Gallery: poţi admira 45 de picturi în ulei semnate de Ştefan Câlţia.

 

Până la jumătatea lunii mai puteţi vizita expozitia „Minute uitate“ a lui Ştefan Câlţia la AnnArt Gallery: aceasta include 45  de lucrări recente (2011-2013) – pictură în ulei.

Fiind pasionat de istoria obiectelor moştenite în familie, cu o încărcătură sentimentală aparte şi cu poveşti, în tablourile sale cu natură statică Ştefan Câlţia combină două universuri: lumea vegetală şi lumea obiectelor.

Expoziţia vine şi cu un concept interesant: fondul principal de lucrări se află în sălile AnnArt, iar şase lucrări sunt găzduite în şase locaţii-partenere, reşedinţe private ale unor prieteni, cunoscuţi sau necunoscuţi ai artistului sau ai galeriei. Aceştia vor găzdui pe parcursul a patru săptămâni câte o lucrare, creând-le un mediu unic şi diferit de coabitare de familie. Making-of-ul acestui proiect va fi scenariul unui scurt film realizat de AnnArt, şi va fi prezentat la finalul expoziţiei.

La vernisaj se va lansa şi catalogul expoziţiei, publicat în ediţie bilingvă, într-un tiraj de 500 de exemplare, cu o serie scurtă de 11 exemplare unicat, cu semnătura-sigiliu a artistului.

Expoziţia este deschisă pentru public în perioada 4 aprilie  – 11 mai 2013, întreg fondul de lucrări fiind disponibil pentru vânzare. (AnnArt Gallery, str. Mahatma Gandhi nr.1, sector 1, Bucureşti;  program: luni – vineri 15:00 – 20:00, sâmbătă 12:00 – 20:00).

Foto: Bogdan Bordeianu