in-sfarsit-am-aflat-ce-era-in-cutia-tiffany-oferita-de-michelle-obama-melaniei-trump

Am aflat în sfârșit ce era în cutia Tiffany oferită de Melania Trump lui Michelle Obama

La inaugurarea președintelui de anul trecut, sociabila Primă Doamnă Michelle Obama, care tocmai părăsrea Biroul Oval, s-a aflat în poziția de primitor de un cadou neașteptat – care a venit sub forma unei cutii mari Tiffany & Co. – de la viitoarea Primă Doamnă, Melania Trump. În orice altă zi a săptămânii, surpriza de-un albastru de ou de măcăleandru ar fi făcut-o pe Michelle fericită – însă acum vorbim de inaugurarea prezindențială, unde se respectă protocoluri strictă. Protocoluri în care nu e listată prezența cadourilor neașteptate. Însă recent am aflat în sfârșit ce era în cutia Tiffany oferită de Melania Trump lui Michelle Obama.

Totuși, Michelle a fost pe cât de grațioasă putea să fie pentru cineva în situația ei, apreciind cadoul în timp ce căuta pe cineva în jurul ei ca să i-l ia. Cu toate acestea, momentul a ajuns viral din cauza expresiei sale costernate. Acum, după ce a apărut la Ellen în primul ei show de televiziune după ce a părăsit Casa Albă, Michelle admite că a prins-o nepregătită cadoul din ziua inaugurării. (iar cadoul a fost o ramă de poze, dacă erai curios)

„Uite, există atâtea protocoluri. Ce vreau să zic e că se aseamănă cu vizita unei țări străine – așa că îți spun că vei face asta, că vei sta aici”, i-a explicat lui Ellen DeGeneres. „Înainte de asta nu s-a mai primit niciun cadou – așa că nu puteam decât să fiu de acord.” Gândul său de la momentul respectiv a fost pur și simplu că ducă cutia într-o locație neutră.

„Ce ar trebui să fac cu acest cadou? Toată lumea plecase și nu mai venea nimeni să ia cutia. Iar eu mă tot gândeam: facem poza cu ea?” a continuat ea. „Iar apoi soțul meu a salvat ziua – vedeți voi, a luat cutia și a dus-o înapoi înăuntru. Dar toată lumea plecase. Nu mai era nimeni din staff, absolut nimeni. Iar eu mă tot întrebam ce să fac cu cutia.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com