Fotografiază-ţi oraşul şi poţi câştiga o excursie!

Îţi iubeşti oraşul? Fotografiază locurile tale preferate, trimite pozele şi poţi câştiga o excursie. Mediafax.ro porneşte, astăzi, o campanie destinată promovării oraşelor din România.

 

Îţi iubeşti oraşul? Fotografiază locurile tale preferate, trimite pozele şi poţi cîştiga o excursie. Mediafax.ro porneşte, astăzi, o campanie destinată promovării oraşelor din România.

Campania se va desfăşura exclusiv online, sub forma unui concurs de fotografie, în care participanţii trebuie să încarce o imagine reprezentând un loc frumos din oraşul lor, alături de o scurtă descriere şi apoi să strângă cât mai multe voturi. Fiecare participant se va înregistra în concurs, introducându-şi numele şi adresa de email şi va putea încărca o singură fotografie, pe orasulmeu.mediafax.ro.

Această campanie va dura trei săptămâni, iar la final vor fi desemnaţi trei câştigători, în ordinea numărului de voturi adunate. 

Premiile acordate constau în pachete turistice.

  • Premiile al II-lea şi al III-lea sunt reprezentate de două weekend-uri la Poiana Braşov şi, respectiv, Predeal.
  • Premiul I este un circuit în mai multe oraşe din România, iar câştigătorul poate alege din patru variante disponibile.
  • Toate cele trei premii sunt furnizate de către partenerul campaniei – TUI Travel Center.

În completarea competiţiei între participanţi vor fi contorizate voturile adunate în total de către oraşe, formându-se, astfel, un top al oraşelor. Oraşul cu cele mai multe voturi va beneficia de o galerie pe www.mediafax.ro, cu fotografii realizate de fotografii Mediafax Foto.

Foto: Publimedia / Shutterstock