Familia Beckham, în primul rând la Săptămâna Modei de la New York

Victoria Beckham şi-a lansat colecţia de toamnă/iarnă 2015 la Săptămâna Modei de la New York, iar David Beckham şi cei patru copii ai cuplului au fost susţinut-o pe tot parcursul serii.

Prezentările de modă sunt noul teren de joacă pentru cei mici. După ce săptămâna trecută Kim Kardashian a adus-o pe micuţa North la prezentarea colecţiei lui Kanye West, în acest weekend a fost rândul lui Harper Seven, mezina familiei Beckham, să îşi facă apariţia la Săptămâna Modei de la New York.

La prezentarea colecţiei Victoriei, David Beckham şi „echipa“ sa au stat în primul rând,  alături de Anna Wintour. Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper (care a cucerit privirile tuturor, ca de obicei) au fost atenţi la fiecare moment al defilării, iar la final s-au alăturat mamei lor pentru câteva fotografii.

După ce a cochetat cu moda, Brooklyn s-a hotărât să calce pe urmele tatălui său, iar acum face parte din echipa de juniori a echipei londoneze Arsenal, în timp ce Romeo a fost starul campaniei de iarnă a brandului Burberry.

GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES

Intră în galeria foto alăturată pentru mai multe poze de la eveniment.

Foto: Northfoto

 

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro