Este oficial: Cameron Diaz şi Benji Madden s-au căsătorit

Cameron Diaz şi logodnicul ei, Benji Madden, chitaristul trupei Good Charlotte, s-au căsătorit ieri în casa actriţei din Los Angeles.

„Suntem încântaţi că începem o nouă aventură împreună alături de familie şi de cei mai apropiaţi prieteni“: aceasta a fost declaraţia oficială a fericitului cuplu pentru revista americană People. Marele eveniment a fost plănuit până în cele mai mici detalii de celebra organizatoare de nunţi Yifat Oren (care a organizat şi nunţile unor actriţe precum Reese Witherspoon, Natalie Portman sau Anne Hathaway). Cameron Diaz şi Benji Madden au făcut schimb de jurăminte în faţa celor aproximativ o sută de invitaţi prezenţi la nuntă (printre care şi Reese Witherspoon şi Gwyneth Paltrow). Drew Barrymore şi Nicole Richie, cumnata lui Benji Madden, au fost domnişoarele de onoare ale actriţei.

 

Deşi relaţiile sale au fost întotdeauna în atenţia publicului (vă mai aduceţi aminte desigur de idila de durată cu Justin Timberlake) de această dată Cameron a fost foarte atentă şi discretă în ceea ce priveşte viaţa sa amoroasă. Actriţa şi Benji Madden sunt împreună din vara anului trecut, iar în luna decembrie au început să apară primele zvonuri legate de nunta lor.

Cameron Diaz & Benji Madden Stepping Off Their Yacht In France

Foto: Hepta

Bianca Sterie
bianca.sterie@glamour.ro