De ce nu mai apar bărbaţi în videoclipurile Shakirei?

Motivul pentru care Shakira a ales să facă acest pas este unul neaşteptat, dar solista pare mulţumită de hotărârea luată.

Motivul pentru care Shakira a ales să facă acest pas este unul neaşteptat, dar solista pare mulţumită de hotărârea luată.

Probabil aţi văzut deja cel mai recent videoclip al Shakirei, „Can’t Remember To Forget You“, la care a colaborat cu o altă divă a muzicii: Rihanna. Ei bine, atunci înseamnă că aţi şi observat faptul că niciun bărbat nu mai apare în videoclip, iar scenele sexy au fost realizate doar cu cele două artiste, surprinse în ipostaze extrem de provocatoare. În trecut, videoclipurile cântăreţei se bazau pe coregrafii complexe, Shakira având de fiecare dată un partener talentat (este suficient să ne amintim de videoclipul piesei „Did It Again“ sau de prezenţa lui Rafael Nadal în videoclipul pentru „Gipsy“).

Acum însă, artista are „interdicţie“ la bărbaţi, iar aceştia nu mai pot apărea în videoclipurile ei. Motivul? Într-un interviu acordat reviste Billboard, Shakira a declarat că Gerard Piqué, partenerul ei de viaţă, devine foarte gelos atunci când o vede alături de alţi bărbaţi şi nu mai doreşte ca aceştia să apară în videoclipurile sale.

Iar dacă decizia lui Piqué vi se poate părea exagerată, se pare că Shakirei îi place foarte mult atitudinea lui posesivă, deoarece o face să se simtă apreciată şi protejată. Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Piqué, s-au cunoscut în 2010, când el a apărut în videoclipul artistei pentru piesa „Waka Waka“, imnul cupei mondiale de fotbal. Cei doi au împreună un băieţel, Milan, care a venit pe lume anul trecut.

Foto: Hepta