Cum se menţine în formă Miranda Kerr?

Miranda Kerr, una dintre cele mai frumoase supermodele ale planetei ne-a dezvăluit secretele siluetei ei impecabile. Nu, nu implică înfometare zilnică, sute de ore de jogging sau de zumba ori alte astfel de nebunii aşa cum ai putea crede, ci o strategie bine pusă la punct: o oră de yoga zi de zi şi… un smoothie minune la micul dejun.

Alături de Gwyneth Paltrow, Jessica Alba şi Heidi Klum, Miranda se numără printre vedetele ce promovează un stil de viaţă sănătos: ea se poate lăuda cu o linie de cosmetice bio (Kora by Miranda Kerr) şi chiar şi cu o carte de well-being (Treasure Yourself: Power Thoughts for My Generation).

Şi dacă Gwyneth Paltrow are un blog binecunoscut şi două cărţi de bucate, Jourdan Dunn un program culinar, Robyn Lawley un Tumblr iar Valentina Zelyaeva, Rosie Huntington Whiteley sau Elena Perminova îşi folosesc adesea conturile de Instagram pentru a ne împărtăşi reţetele lor,  a venit acum timpul ca Miranda Kerr să îşi lanseze propriul canal video pe binecunoscutul site net-a-porter.com.

În primul episod din seria numită The Body Beautiful, Miranda ne dezvăluie reţeta smoothie-ului minune cu care îşi începe ziua: un amestec delicios şi extrem de sănătos format din lapte de cocos, seminţe goji, spirulină, seminţe de chia şi alte asemenea ingrediente naturale.

„Băieţii au maşinile lor, eu am Vitamax-ul meu,“ spune amuzată Miranda care se declară o fană a sucurilor şi smoothie-urilor naturale şi, desigur, a blenderului cu care le prepară.

Un alt secret al topmodelului: Primul lucru pe care îl face dimineaţa, imediat după ce s-a trezit este să bea „un pahar de apă călduţă în care am stors o lămâie.“

Urmează desigur o oră de yoga pe care o face chiar pe terasa apartamentului ei şi care o ajută nu doar să se menţină în formă, ci o ajută să îşi pună şi gândurile în ordine.

V-am spus că e super interesant, nu-i aşa?! Noi abia aşteptăm şi următorul videoclip din seria creată de Miranda Kerr pentru net-a-porter.com.

Voi ce astfel de secrete aveţi? Ce alimente vă dau energie pentru întreaga zi sau ce reţete minune aveţi pentru un mic dejun delicios şi sănătos?

Foto: Hepta, Instagram

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro