Cine va fi următorul Christian Grey, din seria „Fifty Shades“?

Cum Charlie Hunnam s-a retras din proiect, producătorii s-au grăbit să găsească un nou partener pentru Dakota Johnson. Iată cine e!

Actorul Charlie Hunnam a renunţat la rolul lui Christian Grey, unul dintre protagoniştii seriei „Fifty Shades“, motivând că programul său solicitant îl împiedică să se pregătească pentru această partitură. Iar vestea le-a bucurat nespus pe fanele acestui personaj, care îşi imaginau un cu totul alt Christian Grey. Acum că Charlie Hunnam s-a retras din proiect, producătorii se vor grăbi să găsească un nou partener pentru Dakota Johnson, interpreta Anastasiei Steele, eroina cărţii. Din acest motiv, GLAMOUR v-a pregătit o selecţie a celor mai hot actori ai momentului. Cine ştie… poate că viitorul Christian Grey va fi unul dintre ei.

Intră în galeria foto alăturată şi votează actorul pe care îl consideri potrivit pentru rolul lui Christian Grey. 

UPDATE:

Şiiii… câştigătorul este… Jamie Dornan: fostul iubit al Keirei Knightley, cunoscut pentru rolul Graham Humbert din serialul fantastic Once Upon A Time şi din rolul criminalului în serialul din The Fall mai are în CV şi o campanie publicitară extreeeem de hot pentru Calvin Klein. Deci, e destul de obişnuit cu scenele ce implică nuditate.

Foto: Hepta.