Cine va cânta la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018

Cine va cânta la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018

Artiștii celor cinci melodii originale nominalizate anul acesta la Oscaruri își vor relua melodiile și le vor cânta live pe scenă la mult-anticipata ceremonie a Premiilor Academiei de pe 4 martie. Producătorii ceremoniei Premiilor Academiei au anunțat astăzi lineup-ul, care va urma reprezentația presărată cu staruri de anul trecut: Justin Timberlake, John Legend, Sting, Lin-Manuel Miranda, și Auli’i Cravalho din filmul Moana. Iată cine va cânta la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018.

Mary J. Blige

Legendara cântăreață R&B va cânta piesa ei plină de suflet, „Mighty River”, din Mudbound, rolul din filmul anterior fiind și cel ce i-a adus lui Blige nominalizarea pentru Cea mai bună actriță secundară.

Common și Andra Day

Rapper-ul originar din Chicaho și vocalista lui cu o voce de-o putere inimaginabilă vor face echipă pentru „Stand Up for Something” din filmul Marshall, biopic-ul centrat pe Thurgood Marshall, al cărui rol principal i-a fost desemnat lui Chadwick Boseman, pe care îl veți recunoaște din altă peliculă apărută anul acesta, respectiv Black Panther.

Gael Garcia Bernal, Miguel, și Natalia Lafourcade

Protagonistul Mozart in the Jungle, superstarul R&B și artista mexicană vor cânta această serenadă mulțimii de la Oscaruri – o colaborare în care și-au pus toți inima și sufletul, piesa „Remember Me” din animația Pixar, Coco.

Keala Settle

Settle, care apare și joacă în The Greatest Showman alături de Hugh Jackman, Zac Efron și Zendaya, ca cânta fericitul „This is Me” din musical-ul de circ.

Sufjan Stevens

Cântărețul-compozitor va cânta înfricoșătorul de minunat, „Mystery of Love”, pe care l-a compus pentru producția Call Me by Your NameCelelalte două contribuții ale sale pentru coloana sonoră au fost sfâșietorul „Visions of Gideon” și un remix al melodiei sale lansate în 2010, „Futile Devices”. Oricare ar fi fost piesa pe care ar fi ales s-o cânte în acea seară, nu va mai rămâne un ochi neplâns în sala din Dolby Theater.

Premiile Academiei sunt găzduite de Jimmy Kimmel și vor putea fi văzute duminică, 4 martie pe ABC.

Foto Credit: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com