Charlize Theron şi Sean Penn: noul cuplu surpriză de la Hollywood

E oficial: actorii Charlize Theron şi Sean Penn formează unul dintre cele mai hot cuplu ale Hollywoodului. Sean a confirmat vestea într-o conversaţie cu prezentatorul Piers Morgan.

E oficial: actorii Charlize Theron şi Sean Penn formează cel mai nou (şi mai surprinzător, spunem noi!) cuplu de la Hollywoood.

Sean a confirmat vestea într-o conversaţie cu prezentatorul TV Piers Morgan în timpul galei Help Haiti Home, eveniment caritabil organizat săptămâna trecută de actorul american. Vestea a fost dată publicităţii pe blogul lui Piers, prezentatorul scriind că l-a felicita pe Sean pentru relaţia cu Charlize iar el a răspuns „cu siguranţă, e o partidă serioasă. O să fac tot ce-mi stă în puteri să o păstrez alături de mine.“

Veştile au luat amploare după ce cei doi au fost văzuţi împreună de Revelion în Hawaii şi apoi la fiecare din casele lor din L.A. Prima apariţie oficială a noului cuplu a avut loc la gala de caritate Help Haiti Home, gală la care au participat printre alţii şi  Gwyneth Paltrow şi Julia Roberts.

Suntem curioase: voi ce părere aveţi? Sunt un cuplu reuşit? Sau la braţul cui aţi fi văzut-o pe frumoasa sud africancă (recunoaştem, în redacţie noi tot nu am renunţat la ideea de a o vedea împreună cu Keanu Reeves!)

PS: vi-i mai aduceţi aminte în 2004 atunci când Charlize Theron şi Sean Penn au câştigat amândoi Oscarul (Charlize pentru rolul din Monster iar Sean Penn pentru Mystic River)?

Foto: Hepta