Ce crede Nicole Kidman despre apariția lui Meryl Streep în Big Little Lies

Ce crede Nicole Kidman despre apariția lui Meryl Streep în Big Little Lies

În caz că nu ați auzit, însăși Meryl Streep s-a alăturat distribuției deja pline a serialului Big Little Lies pentru al doilea sezon, în rolul mamei personajului lui Alexander Skarsgard, soțul abuziv Perry. Ce crede Nicole Kidman despre apariția lui Meryl Streep în Big Little Lies? Se pare că inclusiv protagonistele serialului sunt la fel de încântate ca restul lumii. 

„Rolul a fost scris pentru ea și noi o voiam pe ea,” a dezvăluit Nicole Kidman pentru ET. „Nu credeam că vom reuși să o avem pe ea distribuită în rolul respectiv.” După cum s-a dovedit însă, Streep a fost ușor de convins dintr-un motiv anume: „Ea își aduce aici contribuția în numele femeilor spunând – susțin femeile și am încredere în voi” spune Kidman. „Cred că e o afirmație puternică venind din partea ei.”

Însă după cum v-ați imagina – atunci când Meryl Streep se alătură unui proiect, presiunea se intensifică. „Eram hotărâți să-i oferim o experiență de neuitat,” spune Kidman. „A avut tot felul de experiențe, cât mai diverse, așa că voiam să facem din această perioadă alături de noi una captivantă și interesantă.”

Liane Moriarty, care a scris romanul Big Little Lies și a lucrat la scenariul celui de-al doilea sezon, a oferit de curând niște indicii în privința personajului lui Streep. Mama lui Perry ajunge în Monterrey după moartea fiului său de la finalul primului sezon. „Și-a iubit cu ardoare fiul… pe-atât de mult pe cât își poate iubi orice mamă fiul.” Moriarty a declarat pentru DailyTelegraph următoarele: „A avut o relație destul de tensionată cu nora ei, așa că trăiește niște vremuri dificile, complicate.”

Big Little Lies se va întoarce pe micile ecrane în 2019, cu producerea acestuia care începe în luna martie și se termină în august.

Credit Foto: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com