Ivanka Trump acuzațiile de hărțuire sexuală Donald Trump

Ce crede Ivanka Trump despre acuzațiile de hărțuire sexuală aduse tatălui ei

Iată ce crede Ivanka Trump despre acuzațiile de hărțuire sexuală aduse tatălui ei. Politicianul s-a întors din vizita ei de la Jocurile Olimpice de duminică, ulterior luându-i-se un interviu. Ivanka Trump a vorbit cu Peter Alexander de la NBC, împărtășindu-și părerea asupra unor probleme precum înarmarea profesorilor în școli, însă conversația a luat o turnură defensivă când a fost întrebată de #MeToo și despre acuzațiile de hărțuire și abuz sexual aduse tatălui ei, președintele Donald Trump.

Proba din Rusia a fost și ea adusă în conversație, iar Ivanka e reiterat că nu există vreo legătură între campania prezidențială a tatălui ei și oficialii guvernului rus ca să întoarcă rezultatele în favoartea lui Trump. „Am vorbit constant despre această problemă – nu există vreo legătură între cele două entități,” a spus ea, înainte de a spune că încă nu a fost intervievată de cel care conduce investigația – Robert Mueller. „Nu există nicio legătură. Și avem încredere că Mueller își va face treaba și va ajunge la aceeași concluzie.”

Însă momentul în care a fost întrebată de acuzațiile de hărțuire și abuz sexual ale Președintelui – cu numărul acuzaților ajuns acum la 20 – a ridicat niște sprâncene. Fără îndoială că este inconfortabil pentru o fată (orice fată) să se afle în această poziție; cu toate acestea, ambii sunt figuri publice care lucrează împreună, iar ea și-a construit o mare parte din succesul ei din poziția unui avocat pentru femei, mai ales că a și susținut un discurs despre hărțuirea sexuală în luna noiembrie a anului trecut.

„Cred că e nepotrivit să întrebi o fată dacă crede în acuzațiile aduse tatălui ei în timp ce el a infirmat vehement că nu există niciun strop de adevăr acolo,” a răspuns Ivanka întrebării lui Alexander. „Nu cred că e o întrebare pe care ai pune-o multor fiice. Am încredere în tatăl meu, îl cunosc pe tatăl meu. Cred că e dreptul meu, în calitate de fiică, să îl cred pe tatăl meu.”

Foto Credit: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com