Cât de mult au slăbit sau s-au îngrăşat actorii celebri pentru un rol?

Câte sacrificii sunt dispuşi să facă starurile hollywoodiene pentru un rol? Ei bine, am fi uimiţi. Atunci când vine vorba despre schimbarea greutăţii, unii actori nu s-au dat în lături nici de la a ţine diete draconice care să îi ajute să scape chiar şi de 30 de kilograme! Iată 18 dintre exemplele concludente.

Câte sacrificii sunt dispuse să facă starurile hollywoodiene pentru un rol? Ei bine, am fi uimiţi de angajamentul unora dintre actorii celebri din Cetatea Filmului! Atunci când vine vorba despre schimbarea greutăţii, unii actori nu s-au dat în lături nici de la a ţine diete draconice care să îi ajute să scape chiar şi de 30 de kilograme!

Probabil că nu puţini dintre noi mai au încă întipărită în minte imaginea lui Christian Bale din filmul The Machinist, rol pentru care actorul a trebuit să ajungă la o greutate absolut incredbilă: 54 de kilograme, la o înălţime de 1,83 metri. Şi Bale nu este un exemplu singular! De la oscilaţiile mari de greutate ale lui Tom Hanks pentru rolul din Cast Away la dieta strictă ţinută de Anne Hathaway pentru rolul din Les Misérables şi până la transformarea incredibilă a lui Matthew McConaughey pentru rolul din The Dallas Buyer’s Club, am pregătit 18 exemple ce te vor uimi.

Eşti pregătită pentru o trecere în revista a celor mai drastice diete ţinute de actori pentru un rol? Intră în galeria GLAMOUR pentru 18 exemple concludente.

Foto: Hepta, www.outnow.ch