Cameron Diaz se retrage retrage din lumea filmului

Cameron Diaz se retrage din lumea filmului

Cameron Diaz se retrage retrage din lumea filmului! Conform prietenei sale apropiate și fostă colegă de platouri, Selma Blair, a dezvăluit din greșeală vestea în timp ce discuta dacă va mai exista o continuare la filmul pe care l-au făcut împreună, The Sweetest Thing.

„Am luat prânzul cu Cameron zilele trecute,” a spus ea pentru cei de la The Metro. „Ne aduceam aminte de filme. Mi-ar fi plăcut să facem o continuare la el, dar Cameron s-a retras, nu va mai face filme. Mi-a zis că a terminat cu totul.”

„Ce vreau să zic e că nu mai are nevoie să facă alte filme. A trăit o viață extraordinară, nu știu de ce ar mai fi nevoie ca să o aducă înapoi pe platouri. E foarte fericită.”

Ultimul film care l-a făcut Diaz a fost Annie, în 2014. De atunci, a continuat să se mențină în afara reflectoarelor sau camerelor de filmat, a evitat evenimentele sau covoarele roșii, cu excepția promovării cărții sale de wellness din 2016.

Actrița – care a jucat în mai multe blockbustere pe parcursul carierei sale, inclusiv The HolidayThere’s Something About MaryCharlie’s Angels și The Mask – încă nu a confirmat zvonurile, cu toate acestea, nu pare să aibă vreun film în producție la momentul de față.

Diaz a mai vorbit înainte despre ieșirea din lumina reflectoarelor anul trecut. „Mi-am spus că nu pot itera cine sunt față de mine. Ceea ce e un lucru dificil de realizat,” a declarat actrița la Summit-ul Goop Wellness, conform celor de la E!News. „Am simțit că trebuie să mă întregesc din nou.”

Credit: Northfoto

Tags:
Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com