Call Me by Your Name va avea parte de o continuare!

Vești bune pentru fanii echipei Guadagnino – Chalamet – Hammer: Call Me by Your Name va avea parte de o continuare!

Regizorul Call me by Your Name, Luca Guadagnino a confirmat că ar vrea să transforme filmul deja nominalizat pentru un premiu Oscar într-o serie de filme care abordează criza SIDA. Cronologic, filmul se petrece în Italia, în 1983, și spune povestea lui Elio (Timothée Chalamet) care se îndrăgostește de Oliver, jucat de Armie Hammer, un doctorand american care vine să locuiască în casa familiei sale. Bazat fiind pe o carte, Guadagnino a dezvăluit că mai sunt 40 de pagini în carte pe care el nu le-a abordat în film, deci e optimist în privința continuării poveștii.

„Romanul mai are 40 de pagini la final care traversează cei 20 de ani din viețile lui Elio și Oliver, așa că și eu, și autorul Andre Aciman intenționăm să continuăm povestea, să o menținem în viață într-un fel sau altul.” a dezvăluit Guadagnino.

„După părerea mea, Call Me poate fi primul capitol care documentează viața oamenilor pe care i-am întâlnit în film; iar dacă prima poveste este una de maturizare, de perioada lui Elio dintre post-adolescent și tânăr adult, atunci poate că următorul capitol va fi din poziția unui tânăr bărbat în această lume – ce vrea el – și cu ce rămâne după ce au trecut câțiva ani de la acest capitol emoționant care l-a format mental?”

Se crede că Guadagnino își dorește ca filmele lui să devină o serie, ca filmele „Before Sunrise” ale lui Richard Linklater. Personajul principal în film este Timothee Chalamet, acesta jucându-l pe Elio, care este momentan nominalizat pentru Cel mai bun actor la Premiile Academiei care vor avea loc pe 4 martie.

Foto: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com