Beyoncé şi-a schimbat radical look-ul: s-a tuns scurt. Foarte scurt!

Surpriza dimineţii! Beyoncé şi-a surprins fanii în această dimineaţă postând pe Instagram câteva fotografii cu noua ei coafură.

Surpriza dimineţii! Beyoncé şi-a surprins fanii în această dimineaţă postând pe Instagram trei fotografii în care ne prezintă noul ei look. Şi nimeni nu se aştepta la o astfel de schimbare!   

În mijlocul fabulosului ei turneu mondial Mrs Carter, Queen B a spus „adio“ părului lung şi înfoiat şi şuviţelor ondulate şi „bun venit“ unei coafuri scurte, aproape băieţeşti.

Toată lumea se întreabă acum dacă e urmarea incidentului de acum câteva zile, atunci când părul ei a fost aspirat între paletele unui ventilator, în timpul unui concert pe care artista americană l-a susţinut la Montreal. Beyoncé se afla la jumătatea cântecului Halo în momentul în care a avut loc acest incident. Mai multe persoane au sărit în ajutorul cântăreţei, încercând să îi elibereze şuviţele de păr prinse în ventilator iar după câteva momente, unul dintre asistenţii vedetei americane a urcat pe scenă cu o foarfecă şi a tăiat şuviţa buclucaşă.

Voi ce părere aveţi despre această nouă schimbare de look a lui Beyoncé?

Foto: Instagram