Beyoncé: o nouă coafură – bobul asimetric

Încă o schimbare de look pentru Beyoncé: Nici nu ne-am obişnuit bine cu gândul că Beyoncé a renunţat la părul ei lung şi înfoiat şi a trecut la o tunsoare scurtă, aproape băieţească, că Mrs. Carter ne surprinde din nou!

 

Încă o schimbare de look pentru Beyoncé! Nici nu ne-am obişnuit bine cu gândul că Beyoncé a renunţat la părul ei lung şi înfoiat şi a trecut la o tunsoare scurtă, aproape băieţească, că Mrs. Carter ne surprinde din nou!

Ea a fost fotografiată ieri de paparazzi ieşind dintr-un restaurant din Miami alături de soţul ei, Jay-Z şi fiica ei, Blue Ivy, cu un nou look:  un bob creat cu ajutorul unor extensii de păr, „cuminţit“ cu ajutorul unei bentiţe aurii.

Săptămâna aceasta Beyoncé va cânta în Anglia, la V Festival, o apriţie pentru care Queen B. a cerut echipei ei să pregătească nu mai puţin de 40 de peruci şi alte accesorii de păr, a titrat Daily Star.

E timpul să dăm startul pariurilor: credeţi că va rezista această nouă coafură sau se va întoarce Beyoncé la look-ul care a consacrat-o?