Beyoncé, live la Super Bowl

După scandalul de playback de la învestitura preşedintelui american, o lume întreagă e cu ochii pe Beyoncé. Următoarea provocare? Concertul de la Super Bowl!

De-a lungul ultimei săptămâni, Beyoncé a postat pe Instagram poze de la pregătirile show-ului pe care îl va susţine pe 2 februarie la Super Bowl, cel mai aşteptat eveniment sportiv din America. Zeci de dansatori i s-au alăturat artistei la repetiţiile intense pe care aceasta le-a avut în New Orleans.

Sunteţi curioşi cât va câştiga Beyoncé pentru prestaţia ei în cadrul acestui eveniment (este binecunoscut faptul că fiecare 30 de secunde de publicitate sunt vândute cu suma record de 4 milioane de dolari!)? Oficialii au anunţat că Beyoncé nu este plătită de NFL pentru concertul ei, însă costurile de producţie ale show-ului (estimate la nu mai puţin de 600.000 de dolari) vor fi rambursate integral. Show-ul lui  Beyoncé este de asemenea sponsorizat de Pepsi, ca parte a contractului de 50 milioane de dolari pe an pe care compania americană l-a încheiat cu artista. 

De-a lungul anilor printre artiştii care au cântat la Super Bowl se numără Madonna, Prince, The Black Eyed Peas, Jennifer Hudson, The Rolling Stones sau U2.

Pătrunde în culisele repetiţiilor pentru show-ul incendiar pe care Beyoncé îl va susţine la Super Bowl şi intră în galeria noastră pentru mai multe poze.

Foto: Hepta

.

Tags:
,