Sezonul 2 din Atlanta are o dată de lansare și un nou nume

După lungi așteptări, a fost făcută publică data premierei celui de-al doilea sezon din Atlanta. Sezonul 2 a fost pus pe pauză din cauza filmărilor (într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată) pentru Solo: A Star Wars Story, unde Donald Glover joacă rolul lui Lando Calrissian. Vestea bună este că înainte să înceapă filmările pentru spin off-ul Starwars, acesta scrisese deja scenariul împreună cu echipa sa și nu a trebuit decât să dea curs producției.

Așadar, premiera va avea loc pe 1 martie! Dar asta nu este tot, serialul urmând să primească și o nouă denumire – Atlanta Robbin’ Season

Glover joacă rolul lui Earn Marks, un tânăr manager care lucrează să îi propulseze cariera de rapper a verișorului său, în timp ce încearcă să se înțeleagă cu Darius, mâna dreapta a acestuia și să mențină o relație cu cea mai bună prietenă și totodată mama copilului său, Van. Întregul serial este construit ca un omagiu adus orașului său natal, Atlanta, și în același timp surprinde în cele mai inedite moduri spiritul personajelor sale. Toate acestea i-au adus premiul Emmy nu numai pentru cea mai bună regie, cât și pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie.

Până atunci, vezi trailerul proaspăt lansat mai jos:

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com