Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în secret?

De câteva zile, presa de pretutindeni se întreabă un singur lucru: s-au căsătorit Angelina Jolie şi Brad Pitt în secret? Actriţa se află pe insula Kangaroo din Australia pentru filmările noului său film, „Unbroken“ şi a fost surprinsă afişând un nou inel din aur pe inelarul ei.

De câteva zile, presa de pretutindeni se întreabă un singur lucru: s-au căsătorit Angelina Jolie şi Brad Pitt în secret? Actriţa se află pe insula Kangaroo din Australia pentru filmările noului său film, „Unbroken“ şi a fost surprinsă afişând un nou inel din aur pe inelarul ei. Iar acest lucru a fost suficient pentru ca jurnaliştii să înceapă să speculeze că Angelina şi Brad au devenit soţ şi soţie.

Până acum, reprezentanţii cuplului nu au confirmat sau infirmat aceste zvonuri, cert este că actriţa nu s-a sfiit să-şi ascundă inelul şi le-a zâmbit larg fotografilor, semn că este foarte fericită. Să fie oare faptul că a devenit soţia lui Brad Pitt motivul fericirii sale?

Luna trecută, cei doi actori au cheltuit peste 250 000 de dolari pe bijuterii cu diamante la un magazin de lux din Hong Kong. Iar acest lucru nu este deloc surprinzător în condiţiile în care Brad Pitt şi Angelina Jolie formează unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood, acumulând 50 de milioane de dolari numai anul trecut. Aceştia s-au logodit în aprilie 2012, iar Brad Pitt a vorbit în nenumărate rânduri despre o eventuală căsătorie.