Angelina Jolie şi Brad Pitt obişnuiau să-şi trimită scrisori de dragoste

Cine spune că romantismul a dispărut complet, se înşală amarnic, iar Angelina Jolie şi Brad Pitt au dovada perfectă în acest sens.

Cine spune că romantismul a dispărut complet, se înşală amarnic, iar Angelina Jolie şi Brad Pitt au dovada perfectă în acest sens.

De curând, amândoi au fost implicaţi în proiecte cinematografice în care războiul a fost tema principală: Brad a jucat în „World War Z“, un thriller despre un virus care declanşează haosul mondial, şi în „Fury“, în care interpretează un soldat care îşi conduce echipa într-o misiune îndreptată împotriva Germaniei Naziste, în timp ce Angelina a regizat „Unbroken“, biografia lui Louis Zamperini, atlet olimpic luat prizonier de armata japoneză în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.

Şi pentru că au vrut să redea cu acurateţe tragismul războiului în peliculele lor, cei doi au hotărât să îşi imagineze cum ar fi să trăiască într-o perioadă de conflict, separaţi de mii de kilometri: „scriam de mână şi ne trimiteam scrisori care ne apropiau foarte mult, gândindu-ne la toţi acei oameni care erau despărţiţi cu lunile, dacă nu chiar cu anii, în acele vremuri“, a declarat actriţa într-un interviu acordat unei revistei TV Week. Cei doi au recurs la această metodă clasică şi romantică de corespondenţă în perioada în care Brad era la Londra, filmând pentru „Fury“, iar Angelina era în Australia, unde a fost produs „Unbroken“. „El mă încuraja de la distanţă, iar asta era foarte romantic“, a mai adăugat Angelina Jolie despre aventura lor… epistolară. 

Foto: Guliver / Splash News