Allison Janney a încălcat protocolul regal la întâlnirea cu Kate Middleton

Allison Janney a încălcat protocolul regal la întâlnirea cu Kate Middleton

Allison Janney a încălcat protocolul regal la întâlnirea cu Kate Middleton! De-abia la câteva ore după ce a luat acasă premiul BAFTA pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar, Allison Janney a avut o și mai mare realizare. După cum a dezvăluit în timpul apariției sale la The Late Night Show miercuri, protagonista filmului I, Tonya i-a întâlnit pe Kate Middleton și pe prințul William pentru prima dată în timp ce aceștia ieșeau din Royal Albert Hall din Londra după ceremonia de premiere și probabil ceva și mai spectaculos, a tratat tânărul cuplu regal de parcă erau vechi prieteni.

Memorabila întâlnire a avut loc afară, în timp ce Janney stătea în mijlocul străzii, în picioarele goale din cauza tocurilor care începuseră să-i dea dureri – deși mama ei a fost foarte supărată pentru că Janney a decis să se descalțe. „Partea cea mai rea a fost că i-am întâlnit într-adevăr pe Kate și Willam, ea era pe tocuri și e și însărcinată, așa că m-am simțit ca ultima fraieră că mă aflam acolo în picioarele goale,” a spus actrița. „Era pe tocuri, are aceeași înălțime ca mine iar eu… eram descălțată. M-a uimit când am văzut că e tot atât de înaltă.” a continuat Janney. „I-am spus că m-am descălțat pentru că mă dureau picioarele și că ea ar trebui să fie cea care să nu poarte tocuri având în vedere că e însărcinată – tot momentul a fost nepotrivit. M-am adresat cu <<dragă>>, deci nu cred că m-am conformat cu eticheta regală.”

Chiar dacă a fost nepotrivit – și oricât de surprinsă să fi fost ducesa când un străin i s-a adresat cu „dragă” – cuplul de o eternă regalitate și-a păstrat calmul. „Au fost foarte drăguți, ea a fost tare drăguță. Le-a plăcut foarte mult I, Tonya și a fost minunat să-i întâlnesc.” a povestit actrița gazdei James Corden, printre altele și că a ales să nu le pună întrebări despre film ca să vadă dacă l-au văzut cu adevărat și nu au zis asta doar ca să fie drăguți.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com