Actorul Philip Seymour Hoffman a murit

Talentatul actor american Philip Seymour Hoffman, premiat cu Oscar în 2006, a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său din New York, informează variety.com citat de Mediafax.

 

Talentatul actor american Philip Seymour Hoffman, premiat cu Oscar în 2006, a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său din New York, au declarat reprezentanţi ai poliţiei americane pentru Wall Street Journal, informează variety.com citat de Mediafax.

Potrivit New York Times, una dintre cauzele posibile ale morţii ar fi supradoza de droguri. În mai 2013, Philip Seymour Hoffman a dezvăluit într-un interviu faptul că s-a internat pentru 10 zile într-o clinică de dezintoxicare, din cauza abuzului de heroină. Starul american a avut probleme cu dependenţa în trecut, dar nu mai consumase droguri de peste 23 de ani. El declarat pentru site-ul TMZ.com că problemele sale au apărut în 2012, atunci când a devenit dependent de medicamente prescrise. La începutul lui 2013, starul american a reînceput să consume heroină şi a înţeles că are nevoie de tratament medical de specialitate. Actorul spunea în primăvara anului trecut că a consumat heroină timp de o săptămână, iar apoi s-a internat pentru 10 zile într-o clinică specializată în tratarea dependenţei, din care s-a externat pe 24 mai 2013, informa la acea oră contactmusic.com, citat de Mediafax.

Capote, Doubt, The Master

Celebrul actor american, în vârstă de 46 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din Capote în 2006 şi a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru prestaţiile din Charlie Wilson’s War (2007), Doubt (2008) şi The Master (2012).

Printre rolurile sale extrem de apreciate se numără cele din The Big Lebowski, The Talented Mr. Ripley, Cold Mountain, The Ides of March şi Moneyball.

Foto: Hepta, www.outnow.ch