7 favoriţi la Oscar pentru 2014

Mai sunt doar două luni până vom afla norocoşii nominalizaţi la cele mai importante premii din industria cinematografică. În lupta pentru primul loc iată care sunt cei şapte actori consideraţi favoriţi pentru Premiul Oscar în 2014.

În fiecare început de iarnă în redacţia GLAMOUR dăm startul unei adevărat maraton: vedem cam toate filmele lansate pe marile ecrane, discutăm cu pasiune pe marginea lor şi ne alegem încet-încet favoriţii pentru marile premii ale anului.

Până pe 16 ianuarie atunci când se vor anunţa mult aşteptatele nominalizări la Oscar şi pe 2 martie 2014 atunci când vom afla cine sunt câştigătorii, avem răgaz să ne facem propriile topuri şi să le ţinem pumnii strânşi preferaţilor noştri.

Şi nu suntem singurii! Criticii de film de pe întreg mapamondul au început deja să trieze cele mai bune filme şi să indice actorii şi actriţele care au cele mai mari şanse să câştige o statuetă aurită la începutul lui martie. Desigur, ca în fiecare an, câteva producţii s-au detaşat de pluton iar câţiva dintre actorii celebri au făcut îndelung lăudaţi pentru sacrificiile uluitoare pe care le-au făcut pentru a-şi transforma interpretările într-unele cât mai memorabile.

Nu mai prelungim suspansul şi vă dezvluim care sunt cei şapte actori cu şanse reale de a câştiga un Oscar în 2014 în galeria foto alăturată.

Foto: www.outnow.ch