55 de filme de Oscar de văzut într-o viaţă

De la pelicule nominalizate la mari câştigători – iată lista GLAMOUR a celor mai interesante 55 de filme de Oscar de văzut într-o viaţă.

An de an, lista filmelor nominalizate la cele mai importante premii din industria cinematografiei suscită reacţii şi controverse. Oare chiar sunt acestea cele mai bune filme ale anului sau este vorba de un complot care împinge înainte comercialul în defavoarea artei, istoria în defavoarea subiectelor actuale şi filmele cu bugete imense în defavoarea oricărei producţii low cost? Adevărul este însă, ca întotdeauna, undeva la mijloc. Iar noi declarăm sincer că din lista de pelicule nominalizate sau câştigătoare la Oscar putem alege uşor cel puţin 55 de filme incredibile pe care este absolut obligatoriu să le vizionăm într-o viaţă.

Aşa că nu mai prelungim suspansul, de la pelicule nominalizate la mari câştigători iată lista GLAMOUR a celor mai interesante 55 de filme de Oscar de văzut într-o viaţă în galeria alăturată. Vreţi să mărim lista împreună? Aşteptăm să ne spuneţi în comentariile voastre care sunt filmele voastre favorite!

Foto: www.outnow.ch.

Tags:
, ,
Adriana Matei
contact@misshypewit.com